How do you adapt to major changes at work?

تم إضافة السؤال من قبل Alam Zeb , Asst Manager HR , Associated Industries Limited
تاريخ النشر: 2014/04/19
Judith Natsai Theodora Kushata
من قبل Judith Natsai Theodora Kushata , Research Assistant , Chinhoyi University of Technology, Chinhoyi, Zimbabwe

Paying attention to the reason for the change and then learning to work your way around it, accepting the change and moving on, aiming to be and do better.