05 things should not do at work, do you agree?

1. Gossip.2. Discuss personal life on social media.3. Over apologize.4. Make promise.5. Over smart.

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/04/19
SAGHEER AHMED
من قبل SAGHEER AHMED , GM operation , Protecta Guard (pvt) Ltd

 Agree With You.        ,,Good,,

Rebecca Cobbinah
من قبل Rebecca Cobbinah , Chief Administrator , Omaroil Agency Ltd

Illegal actions, Gossip, fight, sexual harassment and steal.