HOW HAVE INSTRUCTORS USED TECHNOLOGY IN THE COURSES YOU HAVE TAKEN SO FAR?

تم إضافة السؤال من قبل Mujtaba Hussain , Accounts officer , Miraj Entertaiments
تاريخ النشر: 2014/04/19
Shimaa Abdelsalam
من قبل Shimaa Abdelsalam ,  Assistant manager Of information systemManagement , Chief departement of applications and techni , health insurance organization

by using video conference

team viewer