How many office documents do you accurately prepare on daily basis? Does it reduce your work load for the next day?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/04/18
ABAdALHFEAD NASSR
من قبل ABAdALHFEAD NASSR , محامي , نقابة المحامين

This depends on the consciousness of documents in each case and must work schedule so that each legal action is a certain part of it every day at regular intervals