In your personal life do you keep record of important documents? and Why?

What advantage it provides, when you need?

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/04/18
Lucy Santonia
من قبل Lucy Santonia , Registrar , St. Michael Academy, Oas, Albay

Yes, I keep important documents for my personal life, because in case I need it in any transaction for reference purposes I have it already.