A low cost per hire means that the recruitment source is efficient. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/04/18
Amir Ageeb
من قبل Amir Ageeb , Content Senior Specialist , Elm Company

I never agree!

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I do not agree because it depens on situation.

Ahsan Ali
من قبل Ahsan Ali , Senior Consultant , Flynas

 Not necessary this would help. Skills set required for doing the job is the first objective - then comes the commercial aspect.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Of course not, but to cut costs, but in collaboration with identifying the competencies required