What is the best online resource for the latest in production planning ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/15
Muhammad Arshad Ghulam Rasool
من قبل Muhammad Arshad Ghulam Rasool , Manager HR/Admin & Compliance , Zafar Fabrics Faisalabad – Export Oriented Textile Company

Oracle base online software can be developed locally or Microsoft Project is the best online resource for the latest in production planning.