How recognized and valid are CIM(Charted institute of marketing) courses in GCC? Can they be treated as substitute to MBA?

Are these available in Dubai? What are the fee structures?

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Khan , Credit Officer , Derby group of companies
تاريخ النشر: 2014/04/17
Anurag Singh
من قبل Anurag Singh , Executive H.R. and Admin , Hayakawa Electronics India PVt. Ltd

No both are difrent CIM is oprational traning beside MBA is the Managment traning

CIM is like disploma in Share Trading