Is branding important for service provider?

تم إضافة السؤال من قبل MD. Ariful Islam Arif , Senior Executive , HAMAD NASSER BIN HAMAD AL JABRI Trading
تاريخ النشر: 2014/04/17
Abdalla Gad
من قبل Abdalla Gad , Art Director , AGA ADK

Yes It's important because it's your line for communicate with the customer's brain, So you should care that your branding affect rightly on the customers.

MD. Ariful Islam Arif
من قبل MD. Ariful Islam Arif , Senior Executive , HAMAD NASSER BIN HAMAD AL JABRI Trading

Yes it's important.because it's make customer confidence to invest.