What are the most important qualities of a skilled sales officer?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abd Alftah Ibrahim , SALES EXCUTIVE , Al-Kholaifi Trading Combany
تاريخ النشر: 2013/01/22
sohaib jaber
من قبل sohaib jaber , Sales man , Clothes Store Helping People

price discussion, conversation skills, CRM and understand the customer needs and give him the best solutions