How much percentage efficiency will get if providing composite blades to the aircraft ??

تم إضافة السؤال من قبل thajudheen vadakkeputhenpurayil , MECHANICAL MAINTENANCE ENGINEER , THAI TEAM
تاريخ النشر: 2014/04/16
thajudheen vadakkeputhenpurayil
من قبل thajudheen vadakkeputhenpurayil , MECHANICAL MAINTENANCE ENGINEER , THAI TEAM

efficiency over ,wood, metal, aluminium alloys and super alloys.