Do you agree with the saying that" Planning is hard, implementing is easy"?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Mahhaden, CFA, CPA , Assurance Manager , Grant Thornton
تاريخ النشر: 2013/06/15
Ibrahim Hassan
من قبل Ibrahim Hassan , Technical Support , Sismatix Corporation

No, planing is smart of thinking

Implementing is experience

Bahaudin Masoud
من قبل Bahaudin Masoud , Sales Manager , Yemen Soft for Development & Consultancy ltd

No