What Strategy do you use for optimizing real estate websites for the middle east ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/04/16
Burhan hussain Fateh
من قبل Burhan hussain Fateh , Dy. Manager (Sales) , Ravindra Heraeus Pvt.Ltd.

I believe I have to use primavera strategy for minimal optimization of real estate website.

Neyaz Alam
من قبل Neyaz Alam , Sr. Drupal Developer , Quantum Coders Ltd

First have to analyse keywords for regional user.

Ttarget that keywords for spesific website pages, work for onpage like content optimization, manage keyword density and other htl tags

work for off page optimization like social media sharing, local business listing

Increase facebook  likes, google plus twitter profile sharing and update