How to provide the best customer service as a call center agent.??

تم إضافة السؤال من قبل Emad Swedan , Senior Interpreter English/Arabic , freelance
تاريخ النشر: 2014/04/15
shahid shaban
من قبل shahid shaban , Client Service Manager , Vista Advertising & Business Consultants

first of all listen to the customers requirement and then help him out.

By attending the customers requirements by giving full required data