Do you the think Eegyptian market needs a special type of secretary ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/01/21
Amira El Sadek
من قبل Amira El Sadek , Sales Manager , Real Estate Development

Yes, of course ...
and have a high communication skills

Samar Abu Shaban
من قبل Samar Abu Shaban , Regional HR Operations manager , souq.com

Yes, secretaries that enjoy skill varieties

hossam ahmed
من قبل hossam ahmed , HR Specialist , Nestle pure life (Nestle and almanhal water factory)

no, but we need another manager/employee mentality

Mohamed Ibrahim Mansour
من قبل Mohamed Ibrahim Mansour , مدير الإدارة الهندسية وإدارة الصيانة بالجامعة والفنادق والمستشفى والسلامة والبيئة والموارد البشرية , جامعة 6 أكتوبر بمدينة 6 أكتوبر بمحافظة الجيزة

yes I think it.