What are the advantages of using CRM on mobile devices?

تم إضافة السؤال من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town
تاريخ النشر: 2014/04/15

Customer is the Boss.. Its easy to handle through mobile devices.

Muhammad Kamran Yousaf
من قبل Muhammad Kamran Yousaf , Cost Controlling Officer , Saudi Binladin Group (PBAD)

Access to Information

Sale Enhacement

Improvement in Planning & Production

Reduce the Sale Cycle

Richard Samuel
من قبل Richard Samuel , Asst. Project supervisor , Ministry Of Agriculture

Easy and faster acess of information

Convenience of usage at any point in time

Handling convenience