What are the biggest challenges you are facing?

تم إضافة السؤال من قبل Maalik Muhamed , Deputy Mill Manager , AZANIA GROUP OF COMPANYS
تاريخ النشر: 2014/04/13
Santosh Kumar Jangid Santosh
من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd

To keep or sustain my position as it is …Which already takes too much.

Whereas I know others are waiting …And new concerns entering.

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

TO MAINTAIN THE POSITION ON SALES TARGETS MONTH WISE IS REALY A BIG CHALLENGE FOR TODAYS COMPETITIVE MARKET.

Abdul Samad Nadeem Malik
من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE

Arabic language reading & writing is biggest challange for me :(