In AASHTO Pavement Thickness Design Guide what is the meaning of (PSI) and how many its range?

تم إضافة السؤال من قبل فؤاد أحمد حسين , مدير , حكومي
تاريخ النشر: 2014/04/10
Naveen Nishchal Pandey
من قبل Naveen Nishchal Pandey , Site Engineer - Civil , Glair Infrastructure Limited

PSI stands for Present Serviceabilty Index and it ranges between5 (best) to0 (worst).

فؤاد أحمد حسين
من قبل فؤاد أحمد حسين , مدير , حكومي

 Performance criteria (serviceability indexes). Condition of pavements are rated with a present serviceability index  ( PSI ) ranging from 5  (perfect condition )  to  0  (impossible to travel )