Functional authority violates the principle of:

A. Unity of command B. Specialized Knowledge C. Equity D. Unity of direction

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/10
Hussam Adnan, CPMgr
من قبل Hussam Adnan, CPMgr , Maintenance Manager , Teeba Investment for Developed Food Processing Co.

A. Unity of command

Ahmed Sultan
من قبل Ahmed Sultan , Assistant Manager , Motaaz Almotameez

Unity of direction

Mohammad Rehan Azim
من قبل Mohammad Rehan Azim , Management, Tender Analysis, Tender Specialist, Dealing in Medical and Pharmaceutial , Thimar Al Jazirah Co.

A