What role will SDN play in public cloud infrastructure?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ghowdhul Arifeen Bin Mohamed Salahudeen , Data Network Engineering Analyst , Pylon Tech Pte Ltd
تاريخ النشر: 2014/04/10
karim Attar
من قبل karim Attar , Responsable suivi economique d'exploitation , Station SOEMA-AVRYL

helpinhg in network control to become more stable and programmable by the network control services