A company revalued its assets from 100,0 to 200,0 by valuing the assets by a professional valuer.

The company has recorded10,0 revaluation loss previous year. What is the accounting entry for the revaluation this year?

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/09
Umer Aziz
من قبل Umer Aziz , Senior Accountant , TERNA Bahrain Holding - GEK Group (www.terna.gr)

Debit Asset & Credit Revaluation Reserve