Good day all,please how do i work in any electrical fields in Qatar

تم إضافة السؤال من قبل ANDREAS AYUK NDIP
تاريخ النشر: 2013/06/14
Cyril Noel Anuta
من قبل Cyril Noel Anuta , 1st Tech. Electrical , Saudi Oger LTD

Just a Simple Just Follow What Jobs Designation The are given to you,and what is the job Description and do you're best so good luck to you're work ....

my job description was to work as a electrician in any field