Not only social media marketing and sales but also Digitalis marketing and sales focus maximize profit on sales , Do you agree or advice us ?

Please give your opinion .

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Sultan Mahmud , Accounts Manager , Abrar Plastic Industries Ltd
تاريخ النشر: 2014/04/08
Lukman Ihwana
من قبل Lukman Ihwana

Using digital marketing without a strategic approach is still commonplace.  Too many of companies are using digital media effectively.