Do you practice your English as much as you can to be fluent? (practice includes: reading, writing, listening, and speaking)

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Annesairi , Secretary , King Abdulaziz & His Companions Foundation for Giftedness and Creativity
تاريخ النشر: 2014/04/08
Tomasz Modrzejewski
من قبل Tomasz Modrzejewski , Programmer , Company Skraw-Mech

every day  , 4h, just listening and writing