I have all the primary data files, secondary data files as well as logs. Now, tell me can I still restore the database without having a full backup?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Fazil Edayadi , Junior Oracle Database Administrator , Aspin labs software technologies
تاريخ النشر: 2014/04/08
Maalik Muhamed
من قبل Maalik Muhamed , Deputy Mill Manager , AZANIA GROUP OF COMPANYS

Execute the RESTORE DATABASE statement, specifying: The name of the database to be recovered.andThe RECOVERY clause.