When we conduct site survey to develop security solution then it falls under what type of assessment? A, Threat B, Vulnerability C, Risk

تم إضافة السؤال من قبل Usman Tahir , Manager Data Science , The Bank of Punjab
تاريخ النشر: 2014/04/06

It is a Vulnerability since it is kind of a weakness in the system

Ahmed Mohamad Mohamad Elsherbeny
من قبل Ahmed Mohamad Mohamad Elsherbeny , Head of team , Egypt Penetration Testers

can you be more obvioius about what you mean by "site survey" ?