Investment tax credit?

Investment tax credit is allowed: a. When we purchase a new asset b. When we sell an old asset c. When we sell asset on a low price than book value c. When we sell asset on a high price than book value

تم إضافة السؤال من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects
تاريخ النشر: 2014/04/06
SREEDEVI SUNILKUMAR
من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline

a. When we purchase a new asset

Muhammad Zubair
من قبل Muhammad Zubair , CFO / Chief Accountant , RH Group

It will definitely be on purchase of a new asset

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer A