IFRS - 13, Fair Value Measurement its to guidance you; a) haw to set fair value  b) When to apply fair value c) Both

تم إضافة السؤال من قبل Rashad Moursi , Financial and Administrative Officer & international Business Transformer, Hotel Owner Reprs. , Investment and financial
تاريخ النشر: 2014/04/05
Sameer Khan
من قبل Sameer Khan , Financial Accountant , Centro Salama by Rotana

it's only. how to set fairvalue, each respective IAS will indicate when to opt for fairvalue.