Which of the following asset is normally considered as most liquid?

a. Goodwill b. Land c. Inventory d. Accounts receivable

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/03
Anser Mehmood
من قبل Anser Mehmood , Senior Accountant , FALCOR ENGINEERING & CONTRACTING SERVICES LLC

Cash in Hand /Cash at Bank

CHIMNO SHETYE
من قبل CHIMNO SHETYE , Sr. Accountant Cum AML Officer , Gulf Union Co-operative Insurance Co

Cash+Marketible securities+Receivables

Anayatullah Tahir
من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects

d. Accounts receivable

Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji
من قبل Manoharan Vallamunji Kasinathan Vallamunji , Purchase Engineer (Supply Chain Management) , ITR MIDDLE EAST

inventory