Financial statement users with direct economic interest in a specific business include?

a. Financial advisers b. Regulatory bodies c. stock markets d. suppliers

تم إضافة السؤال من قبل SREEDEVI SUNILKUMAR , Business finance officer , Emirates Airline
تاريخ النشر: 2014/04/03
Imran Adwani
من قبل Imran Adwani , Head of Internal Audit , Abdulla Bin Zayed Investment Group

Option 'd'.

Ahmed Abdi Mahad
من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University

Bankers and suppliers are among the financial statement users who have direct economic interest in a specific business.

So choice D is the answer