What is the final range of success full Business & how do you define it ?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE
تاريخ النشر: 2014/04/03
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

The ultimate business success is acheiving sustainable competitive advantages which ensure current and future above industry standard profitability.

Menerva Melad
من قبل Menerva Melad , Account Executive, Key Accounts , Graphic Home Company

I don’t agree there is any final range for success full Business.

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

Agree with Mr. Mohammad Tohamy