What is the responsibilities of the site mechanical engineer within the team?

تم إضافة السؤال من قبل Eslam Hassan , Senior Mechanical Engineer , Zuhair Fayez
تاريخ النشر: 2014/04/03
akber ali mohammed
من قبل akber ali mohammed , QA/QC INSPECTOR , SAUDI ROCKWOOL FACTORY

GO THROW THE PLAN . ACIVITIES TO BE DONE IN THE PARTICULAR SHEDULE AND WORK AND TIME MANGEMENT