What challenges are facing students these days?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/04/02
NASSRELDEEN IBRAHIM ELTAYP BASHEER
من قبل NASSRELDEEN IBRAHIM ELTAYP BASHEER , Senior Bussiness Solution Support Engineer , MTN Sudan

the enviromental of the study, and the home enviroment (tv,playstation ,and internet) and time arrangement.

Hojat Kermani Nejad
من قبل Hojat Kermani Nejad , English Interpreter /Purchase and Quality control , Water and Waste Company

striving solely for MARKS