What is the difference between PID and FID analyzer?

تم إضافة السؤال من قبل himawan sutanto , technical supervisor of environment laboratory , KALTIM PARNA INDUSTRI (NATURAL GAS PROCESSOR)
تاريخ النشر: 2014/04/01
Abed Aftabi
من قبل Abed Aftabi , Seed Funding Programme Manager , BDO Global

PID Analyzers develops sensors & analyzers for air, water and process applications and sells these products worldwide. flame ionization detector (FID) is a scientific instrument that measures the concentration of organic species in a gas stream