How to do a Valuation for a Gold Mining Company under decreasing Gold prices Constantly?

تم إضافة السؤال من قبل Zeauddin khan , Investment Analyst (Looking for new Opportunity) , Al Ghazzawi Group
تاريخ النشر: 2014/03/31
Zain-ul-Abideen Abdul Razzaq
من قبل Zain-ul-Abideen Abdul Razzaq , Investment Analyst , ARASCO

It depends on the value of contracts under which the mining company is selling its gold, or streams of gold.