Why only cisco? why not Juniper?

تم إضافة السؤال من قبل SIBINKUMAR ACHARY , SUPERVISOR , TRIFOIL
Mahmoud Abu Jajeh Al mashayekh
من قبل Mahmoud Abu Jajeh Al mashayekh , Level two support (TAC) and CM (Change Management) , Huawei, STC

You can say for this time CISCO dominates in this field

P.S. ask Juniper when they will be as CISCO