What is methods to achievment goals for your company

تم إضافة السؤال من قبل اشرف علي , مضيف , فندق فيرمونت هليوبوليس
تاريخ النشر: 2014/03/31
Mohamed Osama Abdullatif
من قبل Mohamed Osama Abdullatif , Maintenance Manager , Hyundai Rotem

Always Finish Your Work First Then Start To Help Others , Don't Hesitaste To Ask For Help From Your Colegues And Managers , And Don't Give An Information Unless YOU ARE100% SURE OF IT

What Ever The Department, This Will Always Help You To Achieve The Company's Goals