What Makes a Quality Management Plan So Important?

تم إضافة السؤال من قبل Sayed Mahmoud Safwat Sayed , Acting as Quality Control Manager , Dammam Pharma
تاريخ النشر: 2014/03/31
Aamir Riaz Syed
من قبل Aamir Riaz Syed , Senior ISO Coordinator/ Senior Internal Auditor/HSE Officer , ALBAYAN HOLDING GROUP CO.Ltd Riyadh KSA

True benefits of Quality Management Plan is achieving clearly defined goals through consistent activities, Tangible benefits and return on your Total Quality Management system effort impact and how well the organization meets the customer expectations.