How to draw a S-Curve with Time (months) in X-Axis & % Complete in Y-Axis in P6?

تم إضافة السؤال من قبل Naina Mohamed Akbar , Senior Planner for Riyadh Metro Line 1 and 2 , ThyssenKrupp Elevators
تاريخ النشر: 2014/03/31
Naina Mohamed Akbar
من قبل Naina Mohamed Akbar , Senior Planner for Riyadh Metro Line 1 and 2 , ThyssenKrupp Elevators

Nope, I just want draw a curve with % complete vs time assuming resource is loaded but not cost loaded...Is there a way to do that??? Thanks

Binil Paul
من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar

Do you mean in terms of cost ?