How much time does the typical project manager spend communicating both formally and informally?

تم إضافة السؤال من قبل Bassem Al-Ahmad , Financial Director , ADR
تاريخ النشر: 2014/03/30
Mustaque Ali
من قبل Mustaque Ali , Program Manager , Independent Program Management Consultant

90% of the PM's time is spent only communicating wtih the different stakeholders.