Do you like to share your writings with others or do you like to keep them for yourself?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/03/30
Faridullah Shah Farid
من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)

Definitely I share my work (mostly my poems) with others. We have a circle of friends who love to hear my fresh poems.

Linda Draskic
من قبل Linda Draskic , journalist, PR&Marketing , Styria

Always share...Why keep for yourself? You can write a diary instead