What 'd U like to be a writer of? Elite class, Middle class, Lower class

تم إضافة السؤال من قبل Faridullah Shah Farid , Stenographer/PA/Admin Officer , Tehsil Municipal Administration (TMA)
تاريخ النشر: 2014/03/28
Salma Al-Rayes
من قبل Salma Al-Rayes , Resume/CV's Writing Professional , Online Freelancer

Middle calss :)

Huda Khamis
من قبل Huda Khamis , REMOTE TEAM LEADER , CONTACT CENTER SMART SOLUTIONS - 2C2S .

writing should not be categorized, you should write with what you feel wither it was about the middle class, elite class or lower class.