During a networking event you received 50 business cards!! What's next?

- What do you do with them? - How do you manage the contact data on them? - How do you build a relationship further?

تم إضافة السؤال من قبل Khatim Abbas Seed , BUSINESS CONSULTANT , Google
تاريخ النشر: 2014/03/27
Francois Jacob
من قبل Francois Jacob , Business Development Director , AutoBrand

Start to prepare meetings for presentation