What is atheromatous aorta?

تم إضافة السؤال من قبل ABDUL JALIL KHAN , Staff Nurse/Team Leader , National Institute of Cardiovascular Disease
تاريخ النشر: 2014/03/26
maher kanaan
من قبل maher kanaan , رئيس قسم العناية المركزة , مشفى الرازي الخاص دمشق

DEAR ABDUL JALIL IWANT TO TELL YOU THAT IF THERE IS ALOT OF ATHEROSCLEROSIS PLAQES IN THE CIRCULATION IT WILL ACCUMULATE AT THE WALL OF THE AORTA  AND MAKE ITS LUMEN  NARROWED THIS WIIL AFFECT THE BLOOD FLOW