How do you develop an effecient process in a manufacturing environment or an office environment?

تم إضافة السؤال من قبل Elfatih Yousif , Project Engineer- Structural and Payloads , The Boeing Compny
تاريخ النشر: 2014/03/25
Muhammad Imran Alam zeb
من قبل Muhammad Imran Alam zeb , Infrastructure Manager , NEC Consulting Engineers

To maintain good team work and to provide time to your staff for solving issues in right way.