I can't find the photoshop brush panel, how can I fix this?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/03/25
Charly El-khoury
من قبل Charly El-khoury , Graphic Designer | Social Media Specialist & Marketing Coordinator , TREND s.a.l (Boconcept, The One, Luxury By Trend)

Window>>Brush or Press F5

Ines Alexandra El Sayed Al Laban
من قبل Ines Alexandra El Sayed Al Laban , Publications' Head , Cairo International Model United Nations

Hi !

Either press F5 or go in "Window > Brush"

Hope this helps :)