Do you know how to create a collaborative virtual learning environment?

تم إضافة السؤال من قبل May Abou Zahra , Assistant professor , Laurentian University
تاريخ النشر: 2014/03/24
Muhammad Fahad Waseem
من قبل Muhammad Fahad Waseem , Senior System and Network Engineer , Abtach

depend on the nature of application. In most yes. Most of the time it would just require centralize data with clients