Employee motivation:

Period surveys of employee motivation are an example of a a. learning and growth outcome measure. b. learning and growth performance measure. c. customer outcome measure. d. customer performance driver.

تم إضافة السؤال من قبل Anayatullah Tahir , Finance Manager , Etqan Projects
تاريخ النشر: 2014/03/24
Yusuf Dalal
من قبل Yusuf Dalal , General Accountant. , Gmamco Contracting LLC

Answer is B