What are the main advantages for having facilities management concepts for the service providing companies?

تم إضافة السؤال من قبل Ruwan Munugoda Hewage , Chief Engineer , John Keells
تاريخ النشر: 2014/03/24
Abdulrahman Bokhari
من قبل Abdulrahman Bokhari , HSE Engineer , Delta Telecom CO

In order to have a better quality and efficiency for the asset and the services. To reduce and control costs.