How do you measure demand for your products?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/03/24
hussain jabri
من قبل hussain jabri , Accountant General , Independent Marble Factory LLC

Its depend on sales.how much it gain its popularity and it demand will rise. day by day consumer will consider your product instead of buying other product which has same quality in less price.